Vitaminler Hakkında Bilgi Ve Vitaminlerle Sağlıklı Kilo Verme Alma...

Ana Sayfa Kilo Alma Vitamin Çeşitleri Diyet

Kategoriler

Popüler Yayınlar

"Abdullah Tivnikli" Tivnikli Yönetimde

18 Kasım 2008 Salı

2 bin 300 elemanı alan Telekom, yeni işçi alım müjdesi verdi…

Türk Telekom Genel Kurulu dün Ankara’da yapıldı. Bu nedenle, şirketin Yönetim Kurulu basın mensuplarıyla bir sohbet toplantısı düzenledi. Burada bir dizi açıklama yapan Üst Yönetici (CEO) Paul Doany, 2008 için belirledikleri tüm hedefleri tutturduklarını belirterek, “Biz bu başarıları 37 bin çalışanımızla birlikte elde ettik” dedi.

2300 ELEMAN ALDIK

Doany, yaşanan küresel krizin yeni hedeflerini de değiştirmediğini belirterek şöyle devam etti: “Yatırım harcamalarımız 1 milyar YTL oldu. Yatırım giderlerimizin yıl sonunda 1.7 milyar YTL’yi bulmasını bekliyoruz. Gelecek yıl yapacağımız yatırımlar bu yılkinden az olmayacak. Bu yıl 2 bin 300 yeni eleman da aldık. Eleman almaya da yatırım yapmaya da devam edeceğiz.”

PARAM OLURSA TT HİSSESİ ALACAĞIM

Oger Telekom ve Türk Telekom Yönetim Kurulu Başkanı Mohammed Hariri de, olası yeni yatırım fırsatlarıyla ilgilendiklerini kaydederek dünyadaki finansal durum nedeniyle yakın zamanda daha iyi fırsatlar çıkabileceğini düşündüğünü dile getirdi. Türkiye’nin iyi bir pazar olduğunu, elinde nakdi olanlar için daha iyi yatırım fırsatları bulunduğunu kaydeden Hariri şunları söyledi: “Son üç yılda Türkiye’ye 7 milyar dolar yatırım yaptık. Diğer fırsatlarla da ilgileniyoruz. Borsadan biraz daha Türk Telekom hissesi almak konusunda da çok hevesliyim. Ama hiç param kalmadı. Param olunca alacağım.”

Tivnikli yönetimde

Son dönemde Telekom’un gizli ortağı olduğu yönünde haberlerle gündeme gelen Abdullah Tivnikli de yeni yönetiminde yerini aldı. Hariri bu konuda şunları söyledi: “Biz ilk geldiğimizde Türkiye’yi bilen Kuveyt Türk ile çalışmak istedik. Kuveyt Türk’te olan Tivnikli’ye de yönetim kurulu üyeliği teklif ettik ama kabul etmedi. Daha sonra bize danışman olarak yardım etti. Şimdi ikna ettik ve yönetime geldi. Gizli bir ortaklığı yok. Ayrıca, yönetimde yakışıklı biri olmasını da istedik.”Siyaset yapmıyoruz bize saldırı etik dışın Türk Telekom Üst Yöneticisi Paul Doany, son dönemde siyasi partilerden gelen eleştirileri “politik saldırı” olarak değerlendirip, “Biz politikacı değiliz. Hükümete yapılacak saldırı bizim üzerimizden yapılmasın. Bu saldırılar etik dışıdır” dedi. Doany, şöyle devam etti: “Bu şirkete saldırmak doğru yol değil. Burada kanun dışı hiçbir saldırıyı kabul etmeyeceğiz ve buna karşı gerekeni yapacağız. Saldırmak istiyorsanız seçim sandığında karşılaşın. Biz siyaset yapmıyoruz. Biz Türkiye’nin seçtiği partiye saygı duyuyoruz. Bizim cevap verme hakkımıza saygı gösterin. Tüm mevzuata uygun hareket ediyoruz.

Abdullah Tivnikli , Tivnikli ,Abdullah Tivnikli , Tivnikli


yedikuleden sevgilerle



Labels:

Etiketler