Vitaminler Hakkında Bilgi Ve Vitaminlerle Sağlıklı Kilo Verme Alma...

Ana Sayfa Kilo Alma Vitamin Çeşitleri Diyet

Kategoriler

Popüler Yayınlar

Abdullah TİVNİKLİ (Üye)

18 Kasım 2008 Salı

Abdullah TİVNİKLİ (Üye)
Saudi Oger’in 6.5 milyar dolar ödeyerek satın aldığı Türk Telekom’da üç yıl sonra yeni yönetim belirlendi. Ankara’daki genel kurula Muhammad Hariri de katıldı. Tartışılan isim Abdullah Tivnikli ise ‘ikna edilerek’ yönetim kuruluna girdi

CHP Milletvekili Kemal Kılıçdaroğlu’nun Türk Telekom yönetiminde gizli ortak olduğunu iddia ettiği Abdullah Tivnikli, genel kurulda yönetime girdi. Oger Telekom’un Lübnanlı Yönetim Kurulu Başkanı Muhammad Hariri, yeni dönemde de Tivnikli’nin vizyonundan yararlanmak istediklerini belirterek Türk Telekom’da yaptıkları yatırımlar için cesaretlendirilmeyi beklerken eleştirildiklerini söyledi. Hariri, “Adil olmayan saldırıları hak etmiyoruz” diye konuştu. Genel Kurul sonrası ekonomi basınıyla bir araya gelen yeni yönetim kurulu, gazetecilerin sorularını yanıtladı.

‘HÜKÜMETE SANDIKTA SALDIRIN’

Türk Telekom CEO’su Dr. Paul Doany de isim vermeden CHP Milletvekili Kılıçdaroğlu’na sert tepki göstererek “Burada bir tek becerikli değil, 37 bin becerikli insan var. Kanundışı hiçbir saldırıyı kabul etmeyeceğiz. Bu şirketi siyasetle ilişkilendirmeyin. Bize yönelik olarak siyaseti asla kullanmayın. Çünkü burası özel bir şirkettir. Doğru adrese saldırın. Biz siyaset yapmıyoruz. Bu tartışmalar çalışan insanların dürüstlüğüne hakarettir. Bu hükümete saldıracağınız yer seçim sandığıdır. İktidarı biz seçmedik siz seçtiniz. İmtiyazlarınızı saldırmak için suiistimal edecekseniz ciddi sonuçlarını göreceksiniz. İktidardaki partiye saldırıyı seçim sandığında yapın.

Yönetimde yakışıklı birisi olsun diye Tivnikli’yi seçtik

HARİRİ, Abdullah Tivnikli’yi yönetim kuruluna girmesi için nasıl ikna ettiklerine ilişkin soruları esprili bir şekilde, “İki saat öncesine kadar bazı tereddütleri vardı. Ama ikna ettik. Yönetim kurulu fotoğrafında yakışıklı biri de olsun istedik” diye açıkladı. Gizli ortaklık konusunda ise Türk Telekom’un hisseleri halka açık bir şirket olduğunu ve her şeyin şeffaf olduğuna işaret eden Hariri, “Tivnikli hâlâ hissedar olma şansına sahip, yani bize ortak olmak isterse memnun oluruz. Bunu da bir yemekte basına ilk önce ben açıklarım” dedi. Abdullah Tivnikli ise çok ısrar gelince “profesyonel bir fedakârlık yaptığını söyleyerek “İki yıl önce çok meşguldum. Aileme, sağlığıma, işlerime ayıracak vaktimden fedakârlık yapmam gerekiyordu. O yüzden kabul etmemiştim” dedi.

‘Acıbadem buluşması bir komediydi’

TÜRK Telekom CEO’su Dr. Paul Doany de son dönemdeki eleştiriler ve kendisine yönelik iddiaları yanıtladı. Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım’la cumartesi günü Acıbadem Telekom binasında özel görüşme yaptıklarını iddia eden bir milletvekili olduğunu dile getiren Doany, “Bu duyduğum en komik açıklamaydı. Bu bakan bizim sektörümüzden sorumlu ve Türk Telekom’daki dört koltuğuyla devleti temsil ediyor. Tartışma seviyesi artık sıfıra indi” dedi. Doany, tartışmaların yapılan faaliyetlerle ilgili olmadığını belirterek şunları söyledi: Kanunlarla ilgili dokunulmazlık yoktur. Eğer bazı kişiler dokunulmazlıkları kalkan olarak görüyorsa bir kere daha düşünsün, muhatap biz değiliz...

İşte Türk Telekom’un Yeni Yönetim Kurulu

  • Muhammad HARİRİ (Başkan)

  • İbrahim ŞAHİN (Başkan Vekili)

  • Dr. Paul DOANY (Üye, CEO)

  • Saad Zafer Al KAHTANİ (Üye)

  • Abdullah TİVNİKLİ (Üye)

  • Samir Asaad MATBOULİ (Üye)

  • Basile YARED (Üye)

  • İsmet YILMAZ (Üye)

  • Dr. Ali ARIDURU (Üye)

  • Mehmet Habib SOLUK (Üye)
  • Abdullah Tivnikli Kimdir, Abdullah Tivnikli, A Vitamini Nedir, Abdullah TİVNİKLİ (Üye)


    yedikuleden sevgilerle

    Labels:

    0 yorum:

    Yorum Gönder

    Etiketler