Vitaminler Hakkında Bilgi Ve Vitaminlerle Sağlıklı Kilo Verme Alma...

Ana Sayfa Kilo Alma Vitamin Çeşitleri Diyet

Kategoriler

Popüler Yayınlar

Havuz Kimyasalları Nedir. Havuz Kimyasalları Hakkında Bilgi

9 Kasım 2008 Pazar

AQUACLEAN Havuz Kimyasalları .Turkiyede kalite ve guvence anlayisi icinde sizleri.ürün ve hizmetleri ile memnun etmek,sizlerin markasi ve sirketi olmak icin havuz sektörüne adim atmistir.

Biz Aquaclean hedeflerimizi, müşterilerimizin havuz ürün ve hizmetleri konusundaki her türlü ihtiyaçlarına cevap vererek kanitlamak, uluslararası standartlardaki ürünlerimizle siz müşterilerimizin memnuniyetini ve verimliligini saglamak,sizleri kazanmaktir.

Kalitenin ve guvenin bilinci ile sizlere sektörümüzdeki yenilikleri ve teknolojileri tanitmak.

Bilgilendirmek.Her konuda yardimci olmaktir.

Aquaclean kendi sektöründe ürünleri ve hizmet kalitesiyle Türkiye'de lider olmak icin ve Avrupa'da standartlarindaki ürünlerini en ekonomik üreten ve pazarlayan firma olmaya kendini adamıştir.

Aquaclean Turkiye genelinde bayiliklerle sizlere hizmetlerini daha yakin olarak ulastiracaktir.

Havuz kimyasallari,havuz ekipmanlari ve geniş hizmet yelpazesini müşterilerine sunmaktadir.

Aquaclean ürün ve hizmetlerinin bayilikleri için bize başvurabilirsiniz.

Saygilarimizla...

Girdiğiniz Havuz ve Sagliginiz

Hijyen kurallarina dikkat edilmezse havuzlar mikrop yuvasina donusebilir .. O halde havuzun saglikli olup olmadigini test edip ve onlem almalisiniz..

7 adet kosul ve püf noktasi

1-Duzenli klorlamanin yapilisi: Suyun her gun litre basına 0.2-0.3 mg klorlanmasi gerekiyor.Ideal olan klor duzeyini pH baglantili duzenleyen otomatik sistemler kullanilmalidir..Fakat dikkat edilecek nokta klorlamanin fazla olmamasidir. Tahriş ve kizariklik yaratabilir. Yogun kullanılan havuzlarda sok klorlama yontemi uygulanır.Ancak bu islem girilmeden en az 3 hatta 12 saat önceden yapılmalıdir.

2-PH değeri uygun mu: Cildimiz pH degeri 5.5 civarindadir. Boylece cildin fizyolojik degeri korunur,ve mikroplara karsi direnç saglanir.Suyun pH değeri 6-8 degerleri arasinda olmalıdir

3-Atiklardan ve kirliliklerden arindirilmiş mi: Suda Ter,Sac,Toz,Yağ,Ure,Diski,Tukuruk,Vucut Kiri,Yosun Sporlari,Havayla gelen maddeler,Ot ve Yapraklar,Mikroorganizmalar gibi bir cok madde bulunur. Bu partikullerden arindirilma işlemine flokulasyon ve filtrasyon denilir.Suyun berrak olmasi lazimdir.. Sac, kil, yag gibi yabanci maddelerin olup olmadini kontrol edin.

4-Temiz ve taze su ekleniyor mu: Havuz suyu alttan ve kenarlardan verilmeli, su yuzeyinin tasarak izgaralardan akmasi saglanmalidir.. Boylece olu noktalar harekete gecirilerek mikrop ve atiklardan arindirilmasi saglanır.. 3 gun icinde havuz suyunun tamami degiştirilmelidir..

5-Havuz duvarlarınin temizligi: En ideali anti yosun maddelerle fircalamak. Klor ya da asit ozellige sahip maddelerle temizlemek gerekir.

6-Ayak havuzu veya hijyeni uygulaniyormu : Cevremizdeki yabancı maddeler enfeksiyon riskini arttirir.. Ayaklar ve terlikler buyuk etkendir. Dezenfeksiyon işlemi icin ayak havuzları veya hijyenik paspas şarttir.

7-Zemin hijyen saglaniyormu :Yurunen zeminin temizligide onemlidir. Islak zeminde ciplak ayak yurudugunuzde nemli ortamları seven mantarlara yakalanma riskiniz vardir. Havuz kenarinda terliksiz yurumeyin.

Hijyen kurallarına uyulmazsa Kulak enfeksiyonu, Göz enfeksiyonu, Deri enfeksiyonlari, Mantar, Ucuk, Hepatit A Kolera,Tifo,gibi hastalıklara yakalanabiliriz.

Havuz Kimyasalları Nedir. Havuz Kimyasalları Hakkında Bilgi Bu Vitamin Sitesinde Yer Almaktadır.



Labels:

Etiketler